История

Марката Zettahost съществува и предлага уеб хостинг на международния пазар от 2003г. насам, откогато датира и опита ни в бранша. Тогава стартирахме с една от най-добрите безплатни хостинг услуги в света, като в последствие започнахме да предлагаме и премиум услуги.
Zettahost.bg е на българския пазар от 2008г. и пренася съществуващия ни опит в предоставянето на качествена услуга и на родна почва.

Ценности

От самото си създаване през всички години на пазара целта на Zettahost е да предложи живот за уебсайта на всекиго по света с безплатния си уеб хостинг и най-добрия уеб хостинг за нуждите на клиентите ни в премиум сегмента.

Всеки наш клиент може да разчита на техническа поддръжка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Уверени сме, че ще бъдете доволни от нивото на услугата, затова предлагаме и 30 дни за възстановяване на вашето плащане, за да можете да я изпробвате без никакъв риск.

Сплотеният и ефективен екип е едно от най-голямите ни предимства, което ни помага да ставаме все по-добри в това, което правим. Всеки един от нас допринася по уникален начин към развитието и бъдещето на компанията. Смятаме, че хората ни са най-ценния ресурс и винаги са наш приоритет.

Визия

Скромният ни старт през далечната 2003г. беше началото на дълъг път, който извървяхме. Тогава започнахме с един единствен сървър за безплатния хостинг, а сега милионите ни потребители се възползват от максимална бързина и сигурност благодарение на високо-технологичния ни информационен център в град Кил, Германия. Съоръжение отговарящо на всички съвременни за индустрията стандарти. Никой не може да предвиди бъдещето и какви нови предизвикателства ще донесе технологичното развитие, но ние винаги ще ги посрещаме с желание и усмивка.