Защита на личните данни и транзакциите

Сигурност за твоя уебсайт

Избери SSL сертификат

Какво е SSL сертификат?

SSL сертификатът е най-популярният и ефективен начин за защита на лични данни и онлайн транзакции през твоя уебсайт. Абревиатурата SSL означава Secure Socket Layer – протокол, който използва 128 или 256 битов ключ за криптиране на информация при пренасянето ѝ онлайн. Посетителите на уебсайта могат ясно да видят, че той е безопасен, когато видят катинарче или зелен правоъгълник с името на уебсайта в адресната лента на браузъра им.

SSL сертификатът е нужен, когато:

  • Имаш страница за „Вход“ или регистрация на твоя уебсайт, която изисква потребителска информация;
  • Уебсайтът ти работи с лична информация (пароли, адреси)’
  • Искаш да повишиш доверието на своите клиенти в сайта си;
  • Законодателно си задължен да защитиш личните данни;
  • Имаш уебсайт за онлайн покупки или искаш да приемаш разплащания с банкови карти.

Как работи SSL сертификатът?

Когато уебсайт използва SSL сертификат, информацията се криптира преди да се изпрати и се декриптира при получателя. Когато някой направи поръчка за SSL, организацията, която издава сертификатите (ние работим с GeoTrust) проверява самоличността на притежателя на уебсайта и издава уникален сертификат, включващ тази информация.

Кой е подходящия SSL сертификат за твоя сайт?

RapidSSL

RapidSSL сертификатът се активира до 2 два часа чрез опростен инсталационен процес. Това е бърз и евтин начин да повишиш сигурността на информацията преминаваща през уебсайта ти.

GeoTrust QuickSSL

Можеш да аутентикираш домейна и защитиш уебсайта си със всеки SSL сертификат, но QuickSSL е най-бързият начин това да се случи. Този сертификат се издава много по-бързи в сравнение с останалите и ще бъде активиран до 10 минути след поръчката.

GeoTrust QuickSSL Premium

GeoTrust QuickSSL Premium има допълнителна гаранция и динамично клеймо за сигурност (показва датата и часа в реално време). Използва 256-битов ключ с 2048-битов root за пълната сигурност на твойте уеб страници. Лесната му инсталация също не е за подценяване.

GeoTrust True BusinessID

Имаш нужда от изключителна защита за твойте клиенти и да представиш професионално марката си? GeoTrust True BusinessID включва името на твоя бизнес, което е ясен знак за автентичност. Можеш да го интсталираш на всички сървъри с твоя домейн.

GeoTrust TrueBizID с разширена валидация

Сертификатът с разширена валидация предлага най-добрата защита на данни и прави адресната лента на уеб браузърите зелена – ясен знак за твоите клиентите, че се намират на безопасен уебсайт. В адресната лента се изобразяват и твоя бранд, както и марката GeoTrust.

GeoTrust TrueBizID Wildcard

Wildcard SSL може да бъде активиран за всички hostnames на даден домейн – той защитава всеки поддомейн на целия ти уебсайт. Подходящ е за големи комерсиални уебсайтове и спестява време и усилия, тъй като не е нужно да се купуват и управляват няколко отделни сертификата.

SSL сертификат SSL сертификатът установява частен канал за комуникация като криптира данните по време на трансфера им. Защита на сертификата се подобрява с повишаване на нивото на криптиране. Криптиране Клеймото за сигурност ( Site Seal ) представлява изображение, което се предоставя от сертифициращия доставчик. То може да бъде поставено на Вашия уеб сайт, като по този начин ще информира посетителите Ви, че тяхната информация се защитава чрез SSL сертификат. Клеймо за сигурност Защитава множество домейни, които споделят едно базово домейн име и се намират на един сървър. Wildcard Минималният период издаване на SSL сертификат. Период Това е таксата, която заплащате за издаване на SSL сертификат за 1 година. Цена на година
RapidSSL 256 bit 12 месеца 27.30лв.32.76лв. Поръчай
GeoTrust QuickSSL 256 bit 12 месеца 177.45лв.212.94лв. Поръчай
GeoTrust QuickSSL Premium 256 bit 12 месеца 252.00лв.302.40лв. Поръчай
GeoTrust True BusinessID 256 bit 12 месеца 288.75лв.346.50лв. Поръчай
GeoTrust TrueBizID with EV 256 bit 12 месеца 380.10лв.456.12лв. Поръчай
GeoTrust TrueBizID Wildcard 256 bit 12 месеца 1134.00лв.1360.80лв. Поръчай