Безплатен хостинг

Безплатна регистрация

Регистрирай се използвайки:
 

или използвай email

Натискайки "Регистрирай се сега!", Вие приемате нашите Общи условия и Политика за защита на личните данни.

Как да се възползваш от безплатния хостинг

1. Създай своя безплатен акаунт

Първата стъпка е, разбира се, да си създадеш безплатен хостинг акаунт. За да го направиш, използвай формата. Регистрацията можеш да извършиш със своя Facebook или Google профил. Който и метод да използваш, активацията на безплатния ти акаунт ще бъде мигновена.

 

2. Избери система за управление на съдържанието

След създаването на твоя безплатен хостинг акаунт, можеш да избереш и да инсталираш предпочитаната от теб система за управление на съдържание.

 

3. Наслади се на сайта си

След като си се регистрирал и си инсталирал предпочитания от теб софтуер, можеш да се насладиш на новосъздадения си сайт.

Детайли за план Zetta Free

Без реклами

Безплатният хостинг, който предоставяме е наистина такъв. Твоят сайт е изцяло твой и на него ние няма да поставяме никакви реклами.

Собствен професионален имейл

За да имаш свободата да комуникираш с клиенти и партньори, с безплатният хостинг ще получиш възможността да регистрираш имейл адрес от вида ime@moiatsait.bg.cm

Хоствай домейн безплатно

Aко вече имаш регистриран .com, .bg или друг домейн, ще можеш да го използваш с нашия безплатен хостинг. 

Дисково пространство

С безплатния план разполагаш с 1GB дисково пространство. Това дисково пространство е повече от достатъчно твоя сайт.

Бързина на връзката

Посетителите на сайта ти няма да разберат, че използваш безплатна хостинг услуга. Страниците ще се зареждат бързо и безпроблемно, благодарение на мощните ни сървъри, позиционирани в Кил, Германия.

Техническа поддръжка

Ние сме винаги онлайн. Можеш да разчиташ на качествена поддръжка, дори в 2 през нощта. Пиши ни по всяко време и ще получиш отговор до един час – гарантирано.

Защо ZETTAHOST.bg?

ZETTAHOST.bg е хостинг компания с повече от 10 години опит в индустрията.  Традициите ни в сферата са доказани не само на българския, но и на международния пазар. Като пионер на наистина безплатния хостинг в световен мащаб, ние държим на качеството на услугите си и на всички наши клиенти ние обещаваме:

 

Денонощна техническа поддръжка

Безплатен домейн*

Сигурност за твоите сайтове

Най-високо качество сървърни мощности

30 дневна гаранция**

* С всички планове на ZETTAHOST.bg, можеш да регистрираш безплатен .bg.cm домейн. С някои хостинг планове, можеш да регистрираш и безплатен TLD (.com, .org, .eu) домейн.

** Ще възстановим заплатената от теб сума за хостинг услуга. При регистрирация на домейн, ще запазиш правата си върху него без възстановяване на заплатената сума.

Повече за безплатния хостинг

Често задавани въпроси:

Колко време мога да ползвам безплатния хостинг?

Безплатната хостинг услуга, която ZETTAHOST.bg предлага, е на твое разположение докато имаш нужда от нея. Ние никога няма да те караме да преминеш към нашите платени хостинг услуги, нито ще поставяме реклами на твоя сайт.

Услугата включва ли безплатен домейн?

Всеки, който използва хостинг, има нужда и от домейн, осъзнаваме го.

Затова всеки от нашите клиенти, без значение дали ползва безплатна или платена хостинг услуга, може да регистрира и един .bg.cm домейн безплатно.

Освен това, с някои от платените ни планове получаваш и безплатен .com домейн (с платените планове, можеш да избереш и различен от .com TLD, за своят безплатен домейн).

Как печелим, ако услугите ни са безплатни?

През годините на своето съществуване, ZETTAHOST.bg успя да изгради значителна по размери общност от лоялни клиенти из целия свят.

Радваме се, че можем да споделим с теб факта, че няколко хиляди души се регистрират за безплатната ни услуга всеки ден.

Голяма част от тези клиенти чувстват нужда да преминат към платените ни хостинг услуги, тъй като техните сайтове надрасват, донякъде ограничените възможности на безплатния хостинг план.

Тези от вас, които използват платените ни хостинг услуги, ни позволяват да продължим да предлагаме безплатна услуга.

Сигурен ли е безплатният хостинг?

Уеб сигурността е приоритет за ZETTAHOST.bg.  Безплатната ни хостинг услуга е толкова сигурна, колкото и всяка от платените ни такива. 

Колко уебсайта мога да създам използвайки безплатен хостинг?

С безплатната ни услуга, можеш да създадеш до 4 сайта, разпределени на един домейн и три поддомейна.

Мога ли да използвам WordPress и Joomla?

Да. С нашата услуга ще можеш да инсталираш както WordPress, така и Joomla. Процесът на инсталация е максимално улеснен от нашият Zacky инсталатор.

Кои CMS-и мога да инсталирам със Zacky?

С безплатните ни хостинг услуги можеш да избираш между три варианта на системи за управление на съдържание. Тези три варианта са най-известните CMS платформи – WordPress и Joomla, придружени от Grav.

Можеш да използваш и други CMS платформи, но няма да можеш да ги инсталираш със Zacky инсталатора.

Ако използваш някой от платените ни хостинг планове, опциите ти ще се увеличат на 19 CMS платформи, сред които са Drupal, MediaWiki, Moodle, OpenCart, phpBB, PrestaShop и други.

Мога ли да изпозлвам безплатната услуга, за да си създам сайт на HTML?

Разбира се! Нашият бзплатен хостинг е идеално място за създаване на уебсайт, базиран на HTML. Можеш да изпозлваш платформата ни както за да се научиш на HTML, така и за да стартираш проекта си безплатно.

Мога ли да използвам PHP и MySQL бази данни?

Да. Ние поддържаме както предишните, така и настощите версии на PHP. Дори с безплатния план, можеш да изпозлваш голям брой PHP 5 версии, както и най-новите PHP 7 такива. 

Безплатните ни сървъри поддържат и MySQL 5.7.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Използваме бисквитки, за да подобрим престоя Ви на нашия сайт. Ако продължите да го използвате, ние ще предположим, че приемате тяхната употреба. Политика за поверителност Приемам

Pin It on Pinterest