Изработка на уебсайт

Повече за нашите услуги

Alcohol & Tabakoff

Верига магазини за напитки

Изработка на уеб сайта и съпровождащите дигитални инструменти.

Your Financiers

Финансови услуги

Изработка на single page уебсайт, представящ финансови услуги.

AWARDSPACE

Безплатни и платени облачни хостинг услуги

Заедно с останалите ни хостинг брандове, хостваме над 5 милиона потребители, предоставяйки безплатни услуги с неограничени ресурси, повече от 10 години. Уеб хостинг платформата използва нашата висококачествена облачна технология и работи без прекъсване и с изключителна бързина. За най-големия ни потребителски хостинг бранд сме създали дизайн, чрез който да изпъкват хостинг услугите.

SolidNord

Вятър, Нефт, Газ – Offshore Validation

Платформа за мениджмънт на сертификация. Разработили сме уебсайта и всички съпровождащите дигитални инструменти.

Sanara Investment

Инвестиционна компания

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти. Направен поръчков 3D макет на сграда, в който се разгръща целият архитектурен план на същата.

ResellerCluster

Безплатен хостинг риселър

Освен безплатния хостинг също предлагаме и безплатен риселър хостинг от 2003 година насам. Хората, които искат да стартират своя хостинг компания могат да направят това с регистрация на ResellerCluster.com напълно безплатно и да започнат да изграждат своя магазин в тази среда.

Printi

Най-бързо развиващият се онлайн бизнес в Южна Америка

“Forbs ТОП 30 под 30”
За Printi, ние сме партньор, осигуряващ IT инфраструктура и системна администрация. През 2012г., Printi стартира като иновативна стартъп компания, предлагаща онлайн печатни услуги в Бразилия. Разработихме сървърната инфраструктура на Printi. Приложихме автоматизирани скриптове, за да улесним надграждането и процедурите по пускане, както и ежедневното създаване на резервни копия, качвани в aws хранилището и извършваме 24-часов мониторинг на високо посещавания уебсайт на Printi.

BVS Consulting

Консултантска фирма за технологични компании

Предоставяйки консултантски услуги за глобални мрежи, дейта центрове, облачни и инвестиционни решения, BVS Consulting може да подпомогне набирането на клиенти с експертни съвети за изграждане на сложна инфраструктура и менажирани услуги, търсени от днешните световни доставчици, компании и правителствени организации. Разработили сме уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти.

ПОК “Съгласие” АД

Пенсионно осигурителна компания

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти, включително интерактивна графика със стойностите на пенсионните фондове.

Unimob

Система за търговски отстъпки

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти. 

Chancen & Karriere

Водещо германско издателство за списания

Разработили сме платформа за рекламно портфолио на водещото германско издателство, публикуващо вестници – Zeit.

moby.cards

QR КОД многофункционални дигитални съобщения

Разработихме платформа за обмен на многофункционални съобщения с QR кодове. Това е мобилна уеб платформа, представляваща връзката между дигиталния и реалния свят, интегрирана с немско качество дизайн и разработка. Продуктът се продава в магазини из цяла Германия. От 1 декември 2015 година продава и в магазинната мрежа на Била България.

greenmiles

Платформа за изчисляване на въглеродните емисии

Въглеродният калкулатор greenmiles помата да изчислите и намалите или компенсирате вашите персонални въглеродни емисии. Ние сме разработили дизайна и платформата, които служат като основа за компенсации за летателни мили.
 

Конна база “Мартима”

Конна база и къща за гости

Изработка на уеб сайта и съпровождащите дигитални инструменти.

Hagatec

Всичко за дома и градината

Разработка на целия уебсайт и всички дигитални инструменти към него.

Husshe

Моден бранд

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти.

Sporthaus Gehrmann

Онлайн магазин за бутикова спортна екипировка

Високо оптимизирана платформа за онлайн продажби, базирана на 10-годишния ни опит в разработката на онлайн магазини, издържащи на много уеб трафик. Разработили сме уебсайта и бекенда на един от най-големите търговци на бутикова спортна екипировка в Северна Германия.

ATSPACE

Неограничени хостинг услуги

Atspace.com – безплатни хостинг услуги. Заедно с останалите ни хостинг брандове, хостваме над 5 милиона потребители, предоставяйки безплатни услуги с неограничени ресурси, повече от 10 години. Уеб хостинг платформата използва нашата висококачествена облачна технология и работи без прекъсване и изключителна бързина.

Нека ти направим сайт!

Pin It on Pinterest