Изработка на уебсайт

Повече за нашите услуги

Alcohol & Tabakoff

Верига магазини за напитки

Изработка на уеб сайта и съпровождащите дигитални инструменти.

Your Financiers

Финансови услуги

Изработка на single page уебсайт, представящ финансови услуги.

AWARDSPACE

Безплатни и платени облачни хостинг услуги

Заедно с останалите ни хостинг брандове, хостваме над 5 милиона потребители, предоставяйки безплатни услуги с неограничени ресурси, повече от 10 години. Уеб хостинг платформата използва нашата висококачествена облачна технология и работи без прекъсване и с изключителна бързина. За най-големия ни потребителски хостинг бранд сме създали дизайн, чрез който да изпъкват хостинг услугите.

SolidNord

Вятър, Нефт, Газ – Offshore Validation

Платформа за мениджмънт на сертификация. Разработили сме уебсайта и всички съпровождащите дигитални инструменти.

Sanara Investment

Инвестиционна компания

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти. Направен поръчков 3D макет на сграда, в който се разгръща целият архитектурен план на същата.

ResellerCluster

Безплатен хостинг риселър

Освен безплатния хостинг също предлагаме и безплатен риселър хостинг от 2003 година насам. Хората, които искат да стартират своя хостинг компания могат да направят това с регистрация на ResellerCluster.com напълно безплатно и да започнат да изграждат своя магазин в тази среда.

Printi

Най-бързо развиващият се онлайн бизнес в Южна Америка

“Forbs ТОП 30 под 30”
За Printi, ние сме партньор, осигуряващ IT инфраструктура и системна администрация. През 2012г., Printi стартира като иновативна стартъп компания, предлагаща онлайн печатни услуги в Бразилия. Разработихме сървърната инфраструктура на Printi. Приложихме автоматизирани скриптове, за да улесним надграждането и процедурите по пускане, както и ежедневното създаване на резервни копия, качвани в aws хранилището и извършваме 24-часов мониторинг на високо посещавания уебсайт на Printi.

BVS Consulting

Консултантска фирма за технологични компании

Предоставяйки консултантски услуги за глобални мрежи, дейта центрове, облачни и инвестиционни решения, BVS Consulting може да подпомогне набирането на клиенти с експертни съвети за изграждане на сложна инфраструктура и менажирани услуги, търсени от днешните световни доставчици, компании и правителствени организации. Разработили сме уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти.

ПОК “Съгласие” АД

Пенсионно осигурителна компания

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти, включително интерактивна графика със стойностите на пенсионните фондове.

Unimob

Система за търговски отстъпки

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти. 

greenmiles

Платформа за изчисляване на въглеродните емисии

Въглеродният калкулатор greenmiles помата да изчислите и намалите или компенсирате вашите персонални въглеродни емисии. Ние сме разработили дизайна и платформата, които служат като основа за компенсации за летателни мили.
 

Конна база “Мартима”

Конна база и къща за гости

Изработка на уеб сайта и съпровождащите дигитални инструменти.

Hagatec

Всичко за дома и градината

Разработка на целия уебсайт и всички дигитални инструменти към него.

Husshe

Моден бранд

Изработка на уебсайта и съпровождащите дигитални инструменти.

Sporthaus Gehrmann

Онлайн магазин за бутикова спортна екипировка

Високо оптимизирана платформа за онлайн продажби, базирана на 10-годишния ни опит в разработката на онлайн магазини, издържащи на много уеб трафик. Разработили сме уебсайта и бекенда на един от най-големите търговци на бутикова спортна екипировка в Северна Германия.

ATSPACE

Неограничени хостинг услуги

Atspace.com – безплатни хостинг услуги. Заедно с останалите ни хостинг брандове, хостваме над 5 милиона потребители, предоставяйки безплатни услуги с неограничени ресурси, повече от 10 години. Уеб хостинг платформата използва нашата висококачествена облачна технология и работи без прекъсване и изключителна бързина.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Използваме бисквитки, за да подобрим престоя Ви на нашия сайт. Ако продължите да го използвате, ние ще предположим, че приемате тяхната употреба. Политика за поверителност Приемам

Pin It on Pinterest