Създай сайт в 3 стъпки

1. Избери името на своя сайт

www. .

.com
24лв/година

.net
24лв/година

.org
24лв/година

.biz
24лв/година

.eu
24лв/година

.de
32.40лв/година

2. Избери най-подходящата хостинг услуга

Безплатен хостинг

Безплатният хостинг е перфектно решение за твоя първи сайт. Можеш да използваш платформата ни, за да инсталираш WordPress, Joomla или да научиш основите на HTML, CSS, JavaScript и PHP. Разбира се, можеш да ползваш безплатния хостинг за своя личен блог. Най-хубавото на безплатната ни услуга е, че можеш да я ползваш завинаги.

Споделен хостинг

Ако се чувстваш готов да създадеш своя сайт, да стартираш малък бизнес, сайт визитка или търсиш начин да покажеш своето портфолио от проекти, споделеният хостинг е решението, от което имаш нужда. ZETTAHOST.bg ти предоставя възможността да започнеш с по-малък план и да надградиш, когато решиш, че това е необходимо.

Semi-Dedicated хостинг

Semi-dedicated планът е за наистина големи проекти. Сайтове, които очакват или имат много трафик, много страници и много функционалности. Този хостинг план е най-подходящото решение за онлайн магазини – както насочени към българския пазар, така и за тези, които са се прицелили в по-глобалната публика.

WordPress хостинг

WordPress е най-известната и инсталирана система за управление на съдържание (CMS). Това е така, тъй като системата създава лесна за възприемане среда, в която всеки може да създаде свой личен блог или друг вид уебсайт. WordPress хостинг услугата на ZETTAHOST.bg е в същината си споделен хостинг, който е оптимизиран да поддържа WordPress. WordPress хостинга създадохме именно за онези от вас, които искат да направят своя сайт, използвайки WordPress.

3. Избери Website Builder от контролния панел

Използвайки нашите хостинг услуги, ще можеш да избираш между голямо разнообразие методи за изграждане на уебсайт. 

Заки Website Builder

Създаването на сайт със Заки Website Builder се случва през контролния панел изключително бързо и лесно. Създай страхотен уебсайт чрез интуитивния визуален редактор (не изисква програмистски или дизайн умения). Избирай между множество изумителни готови дизайни или създай свой собствен. Завършено решение за твоя онлайн бизнес.

 

Инсталиране на системи за управление на съдържание (CMS)

С нашия инструмент – Zacky инсталатор –  инсталирането на система за управление на съдържание, става мигновено. Използвайки CMS, като WordPress, Joomla или Grav създаването на блог или сайт е лесно, бързо и приятно.  

Joomla e обичана от цяло поколение система за управление на съдържание, а Grav е удобно решение за изграждане на уебсайт, както за начинаещи, така и за тези, които правят сайтове от години.

WordPress от своя страна е най-предпочитаната система за управление на съдържание в цял свят. На този софтуер разчитат големи компании като National Geographic, The New York Times и много други.

Ти си на ход

Избирайки нашия уеб хостинг имаш на разположение всичко необходимо, за да създадеш невероятен уебсайт, независимо дали ще се пробваш за първи път или си отракан WordPress магьосник.

Концентрирай се върху важните неща

Който и инструмент за създаване на уебсайт да избереш, можеш да разчиташ на добрата му работа, за да се съсредоточиш   върху създаването на интересно и полезно съдържание за своя сайт.

Tвоят проект или бизнес са уникални и заслужават единствен по рода си уебсайт

Бързият и надежден уеб хостинг е само първата крачка. В комбинация с качествения и лесен за употреба софтуер, който можеш да инсталираш през контролния панел, няма пречка пред теб да развихриш въображението си.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Използваме бисквитки, за да подобрим престоя Ви на нашия сайт. Ако продължите да го използвате, ние ще предположим, че приемате тяхната употреба. Политика за поверителност Приемам

Pin It on Pinterest