Добре дошли в блога на ZETTAHOST.bg!

от | ян. 15, 2021 | Тенденции

Скъпи приятели на ZETTAHOST.bg, веднага след края на една година, в която добрите новини не бяха чак толкова много, бързаме да ви споделим една такава! Ето че имаме удоволствието да ви поканим в блога на ZETTAHOST.bg. Време е да споделим част от онова, което сме научили, за над 17 години в хостинг бранша. 

Разбира се, ще продължим, както и досега, да ви помагаме с практични съвети за това как технически да се грижите за своя сайт. Ще допълваме и полезния списък с WordPress идеи, съвети и новини. Ще ги обогатим обаче и с едно ново пространство. В него ще ви представяме технологични новини. Ще поговорим за тенденциите в хостинга и информационните технологии като цяло. Ще съберем съвети от най-различни области, които биха могли да бъдат полезни за всеки собственик на сайт. 

 

Какво да очаквате?

Ще дадем думата и на специалистите от ZETTAHOST.bg. Те ще споделят от опита си, натрупан от далечната 2003-а, когато приютихме първите си гости онлайн. 

Специален акцент ще попадне върху сигурността. В поредица от материали ще поговорим за всичко важно, което си струва да знаете в тази необятна и жизненоважна област от онлайн света. Ще ви помогнем да разберете на пръв поглед сложни и твърде технически решения и концепции, които управляват днес живота в мрежата. Ще надникнем и в бъдещето, към технологиите, които тепърва си пробиват път, а заслужават внимание. Ще поговорим за хостинг, за облачни решения.

Днес ни заобикаля океан от информация и в многообразието често губим най-ценното. За да разберем най-важното по темите, свързани с  управлението на сайта ни, често не е достатъчно просто да потърсим в гугъл. Нужно е да стигнем до специалистите, които имат познанията и опита да ни информират. Именно това ще опитаме да направим в новия блог на ZETTAHOST.bg!

Насреща сме също и за да отговорим на вашите въпроси! Очакваме идеите ви за онези теми от „айти“ света, които ви вълнуват и за които не успявате да намерите точната информация.

 

Приятно четене!

<a href="https://www.zettahost.bg/author/georgik/" target="_self">Георги Караманев</a>

Георги Караманев

Георги е журналист, писател и Front-end програмист – част от екипа на ZETTAHOST.bg. Има повече от 15 години опит в подготвянето на публикации на технологична тематика за Списание 8, в. „24 часа“ и други медии. През 2019 г. и 2021 г. получи наградите в категория „Технологии и иновации“ от конкурса на Dir.bg за чиста журналистика Web Report.
Последвайте ни

Най-нови публикации:

ChatGPT: 6 ползи от изкуствения интелект за онлайн бизнеса

ChatGPT може да се превърне в тайното оръжие за вашия онлайн бизнес. От изготвянето на съдържание за сайта, през анализа на данни до съставянето на бизнес план, платформата предлага различни решения, а ние ви представихме 6 от основните ползи на изкуствения интелект.

Личен сайт безплатно!

Регистрирай се безплатно и си направи сайт още днес.

Безплатната хостинг услуга на ZETTAHOST.bg няма скрити такси и изисквания за ползване.

Безплатен хостинг

Pin It on Pinterest

Share This