Скъпи приятели на ZETTAHOST.bg, веднага след края на една година, в която добрите новини не бяха чак толкова много, бързаме да ви споделим една такава! Ето че имаме удоволствието да ви поканим в блога на ZETTAHOST.bg. Време е да споделим част от онова, което сме научили, за над 17 години в хостинг бранша. 

Разбира се, ще продължим, както и досега, да ви помагаме с практични съвети за това как технически да се грижите за своя сайт. Ще допълваме и полезния списък с WordPress идеи, съвети и новини. Ще ги обогатим обаче и с едно ново пространство. В него ще ви представяме технологични новини. Ще поговорим за тенденциите в хостинга и информационните технологии като цяло. Ще съберем съвети от най-различни области, които биха могли да бъдат полезни за всеки собственик на сайт. 

 

Какво да очаквате?

Ще дадем думата и на специалистите от ZETTAHOST.bg. Те ще споделят от опита си, натрупан от далечната 2003-а, когато приютихме първите си гости онлайн. 

Специален акцент ще попадне върху сигурността. В поредица от материали ще поговорим за всичко важно, което си струва да знаете в тази необятна и жизненоважна област от онлайн света. Ще ви помогнем да разберете на пръв поглед сложни и твърде технически решения и концепции, които управляват днес живота в мрежата. Ще надникнем и в бъдещето, към технологиите, които тепърва си пробиват път, а заслужават внимание. Ще поговорим за хостинг, за облачни решения.

Днес ни заобикаля океан от информация и в многообразието често губим най-ценното. За да разберем най-важното по темите, свързани с  управлението на сайта ни, често не е достатъчно просто да потърсим в гугъл. Нужно е да стигнем до специалистите, които имат познанията и опита да ни информират. Именно това ще опитаме да направим в новия блог на ZETTAHOST.bg!

Насреща сме също и за да отговорим на вашите въпроси! Очакваме идеите ви за онези теми от „айти“ света, които ви вълнуват и за които не успявате да намерите точната информация.

 

Приятно четене!

Използваме бисквитки, за да подобрим престоя Ви на нашия сайт. Ако продължите да го използвате, ние ще предположим, че приемате тяхната употреба. Политика за поверителност Приемам

Pin It on Pinterest

Share This