Помощ » Уеб енциклопедия » Терминология на хостинга » Безплатен уеб хостинг

Безплатен уеб хостинг

Безплатен хостинг означава, че можете да създадете и хостнете уебсайта си напълно безплатно. Имайте предвид, че някой хостинг компании налагат техните реклами на уебсайта и блога на потребителя, който използва безплатен акаунт. Нашия безплатен хостинг план не поставя реклами на вашите страници. Безплатните уеб хостинг услуги често се използват при създаването на блогове и малки лични сайтове. Безплатния хостинг е всъщност споделен хостинг, който предлага по-малко услуги и функции, тъй като потребителите, които споделят ресурсите на един сървър са много повече от тези на стандартния хостинг план. Целта на това е да направи хостинга достатъчно евтин или безплатен за повече потребители. Ето защо е най-подходящ за малки сайтове с по-малко трафик и по-малко качено медийно съдържание. Безплатния хостинг е доста удобен когато тествате вашия уебсайт или блог, или търсите за най-добрата хостинг компания. По този начин не е нужно да правите първоначална инвестиция. Така можете да тествате уебсайта си и ако сте доволни и сте избрали уеб хост можете винаги да ъпгрейднете на платен хостинг план, който да отговаря на нуждите на сайта Ви.
 

Предимства на Безплатния Уеб Хостинг

Очевидно – това, че е безплатно. Но също така е лесно за поддържане и затова много начинаещи го харесват. Можете да правите експерименти докато създавате уебсайта си и ако направите нещо грешно няма да има нужда да плащате или да започвате от начало за да поправите акаунта. Безплатния хостинг може да бъде напълно достатъчен за малки уебсайтове, блогъри, за всички начинаещи търсещи бързо решение.
 

Недостатъци на Безплатния Уеб Хостинг

Безплатен хостинг не е подходящ ако искате да изработите търговски уебсайт или медиен уебсайт, тъй като не е толкова надежден колкото платения хостинг. Ресурсите и функциите на безплатния хостинг са доста лимитирани. Платените хостинг планове предлагат по-добра техническа поддръжка, повече безплатни инструменти за създаване на сайтове, по-добра сигурност, продуктивност и контрол.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This