FTP Клиент

FTP клиентският софтуер е точно както всяко друго софтуерно приложение на вашия компютър. Той е инсталиран по същия начин, лесен за конфигуриране и има лесен за използване графичен интерфейс. Целта на FTP клиента е да ви даде директен и бърз достъп до вашите файлове на отдалечен сървър директно от вашия работен плот. След като настроите вашия FTP клиент, можете да влезете в акаунта си с вашето потребителско име, парола и информация за сървъра. Сега можете да качвате и изтегляте файлове незабавно, като използвате Copy и Paste или просто плъзгате елементи през екрана си. Повечето FTP клиенти също ви позволяват да редактирате файлове от вашия сървър дистанционно, без дори да ги изтегляте. Можете лесно да стартирате сигурни FTP сесии, когато прехвърляте вашите файлове с помощта на SSL, TLC или SSH.

FTP клиента FileZilla

FileZilla е мултиплатформен FTP клиент с отворен код, който може да работи на Windows, Mac, Unix, Linux и BSD. Интерфейсът му е много интуитивен и предлага много обширни функции, включително дистанционно редактиране на файлове на сървъра. FileZilla винаги е бърз и надежден, предлага се на няколко езика и ви позволява да прехвърляте големи файлове и да синхронизирате вашите директории. Този FTP клиент поддържа FTP, SFTP, FTPS и FTP през SSH. Освен това, той може да се управлява чрез командни и може да се използва в пасивен режим.

FTP клиента Cyberduck

Cyberduck е друг страхотен безплатен FTP клиент за Mac OS X и Windows. Той предлага синхронизация на директория и отдалечено редактиране на файлове, които лесно можете да управлявате на много езици. Трансферните протоколи, поддържани от Cyberduck, включват FTP, FTPS, SFTP, HTTP (S), WebDAV, Google Drive, облачни файлове и Amazon S3. Cyberduck е написан на Java, и поради това позволява drag и drop функцията за прехвърляне на файлове и Growl известия. Дистанционното компресиране за SFTP, възобновяване и пасивен режим също се поддържа от клиентския софтуер на Cyberduck FTP.

Безплатен FTP клиент на CoffeeCup

Можете да избирате между FTP, SFTP, FTPS и HTTP (S) протоколи, когато използвате софтуера CoffeeCup. Той предлага удобна лента на състоянието, пълно локално и отдалечено управление на файлове, архивиране с автоматично създаване на ZIP файлове. Настройването на вашия FTP акаунт с CoffeeCup е много лесно и бързо. Прехвърлянето на файлове може да бъде анулирано или паузирано, а файловете да се обработват просто чрез drag и drop функцията. За допълнителна ефективност имате локални и отдалечени отметки, които могат да се използват едновременно.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This