phpPgAdmin

phpPgAdmin към PostgreSQL е същото както phpMyAdmin е към MySQL, това е уеб-базираното приложение, което предоставя достъп до базата на сайта Ви и позволява нейното управление. Ако използвате PostgreSQL бази, phpPhAdmin е инструмента за управление, който трябва да използвате. Също като phpMyAdmin, той е написан на PHP и целта му е да улесни колкото може повече създаването и използването на базите дори на неопитни потребители.

PhpPgAdmin е достъпна на много езици – до момента 27. Може да направите всичко с графичния интерфейс на phpPgAdmin като да използвате SQL команди и да импортирате различни SQL скриптове. Опростения интерфейс Ви позволява да създавате таблици с данни и да вмъквате съдържание почти автоматично.
 

phpPgAdmin Features

phpPgAdmin е прост, но е зареден с множество функции, които са ключът към гъвкавостта и надеждността на PostgreSQL. Както вече споменахме приложението опростява създаването на PostgreSQL бази, редактирането на таблици, колони и полета, както и изпълнението на SQL оператори и различни скриптове.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This