Home » WordPress » Как се добавя Instagram в WordPress

Как се добавя Instagram в WordPress

Ако вашият бизнес или личен уебсайт има акаунт в Instagram, свързан с него, би било добра идея да свържете двата канала. Една такава връзка между тях ще предостави на потребителите, на който и да е от двата канала, достъп до другия. Следователно, трафикът, който получава Instagram акаунтът ви, може да бъде пренасочен към сайта, както и обратното.

В Instagram-а на ZETTAHOST.bg ще откриете множество полезни публикации за уеб дизайн, маркетинг, управление на Instagram акаунти, както и, разбира се, хостинг.

Качването на максимално полезно за вашите потребители съдържание в двата канала е ключово за тяхната ангажираност и, следователно, вашите резултати.

 

Как да добавите Instagram към WordPress

Има няколко метода, чрез които да добавите „Instagram“ към сайта си. Възможно е да вградите конкретна публикация от Instagram в WordPress, а също и споделите целият т.нар. feed (поток от публикации/новини).

Докато вграждането на Instagram публикация в такава в WordPress е по-лесно и дори самата платформа ни представя решението, интегрирането на Instagram feed е съвсем различно.

Нека разгледаме двете задачи една по една.

 

Вграждане на публикация от Instagram в WordPress

Instagram, също както и Facebook, предлага лесен начин за вграждане на съдържание от платформата в сайт.

За да вградите конкретна публикация от Instagram, трябва да я откриете и да я отворите, кликайки върху нея с мишката. След това, потърсете трите точки в горния десен ъгъл (преди се намираха долу вдясно. Възможно е тяхното място отново да се промени).

 

Когато натиснете трите точки, пред вас ще се покаже нов прозорец-меню с няколко опции. Натиснете бутона Вграждане.

 

След като натиснете вграждане, пред вас ще се покаже малък pop-up, в който е показан кодът за вграждане, натиснете синият бутон „Копиране на код за вграждане„. След това поставете копираният код в страницата или публикацията, в която искате да поставите публикацията.

Вграждане на Instagram Feed в WordPress

Да вградите Instagram Feed в WordPress е малко по-трудно за изпълнение и дори ще е необходимо да инсталирате плъгин. Препоръчваме ви да използвате Social Photo Feed, който можете да намерите тук.

Ако го потърсите през бекенда на вашия уебсайт, plugin-ът изглежда ето така:

След да се инсталира и активира. Когато това се случи, отворете страницата с настройки на plugin-а.

Ето как изглежда:

Ако сте влезли в Instagram акаунта на вашия сайт, чрез същото устройството, което използвате, за да интегрирате Instagram към WordPress, можете просто да щракнете върху големия син бутон в горната част. Това автоматично ще свърже вашия акаунт в Instagram с този уебсайт на WordPress. И оттам нататък можете да персонализирате и настройвате feed-a според вашите предпочитания.

Беше ли ви полезна статията?

Средна оценка 0 / 5. Брой гласове: 0

Все още никой не е оценил тази статия. Бъдете пръв!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Последвайте ни

Най-нови публикации:

Управление на коментари чрез клавишни комбинации

Какво трябва да знаете: Ако вашият WordPress сайт получва множество на брой коментари от посетители, вие може да се възползвате от функцията да управлявате тези коментари чрез клавишни комбинации. Тази функционалност може да бъде включена от настройките на вашия...

Как да добавим клавишни комбинации към администраторския панел в WordPress

Какво трябва да знаете: WordPress сам по себе си не ви дава възможност да използвате клавишни комбинации за навигация на администраторския панел, но вие може да добавите тази функционалност на разширение. Две разширения, които ние препоръчваме, са Quick Navigation...

Списък на блоковете в WordPress

Какво трябва да знаете: Блоковият редактор на WordPress съдържа впечатляващ брой блокове, които ви позволяват да изградите своя сайт точно както си го представяте. Тези блокове са разделени на няколко групи: текстови, медийно съдържание, дизайн, джаджи, блокове от...

Какво представляват блоковете в WordPress

Какво трябва да знаете: Блоковият редактор на WordPress използва блокове за съхранението на вашето съдържание. Всеки блок може да се мести и пренарежда. Също така е възможно блоковете да бъдат редактирани, добавяни и премахвани по всяко време. Когато даден блок бъде...

Какво е новото в WordPress 5.9 Joséphine

Какво трябва да знаете: WordPress версия 5.9 с кодово име "Joséphine" бе пусната на пазара на 25.01.2022г. Версията включва в себе си множество подобрения. По-важните от тях са: Тема Twenty Twenty‑Two Лична палитра Нов навигационен блок Подобрен изглед в списък...

Личен сайт безплатно!

Регистрирай се безплатно и си направи сайт още днес.

Безплатната хостинг услуга на ZETTAHOST.bg няма скрити такси и изисквания за ползване.

Безплатен хостинг

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This