Помощ » Контролен панел » Управление на домейни » Качих файловете си, но уебсайтът ми не се показва, когато се опитам да го прегледам в браузър. Защо?

Качих файловете си, но уебсайтът ми не се показва, когато се опитам да го прегледам в браузър. Защо?

Отначало е важно да разберете дали отговорът на браузъра е „Server not found“ или той препраща към вградената търсачка на браузъра и отговорът е „No results found for…“. Ако получавате такъв тип съобщения и използвате домейн, уверете се, че той използва правилните NS записи. Можете да видите NS записите в раздела Информация в Домейн мениджъра, след като добавите домейна си.

След това проверете и се уверете, че сте качили файловете на уебсайта си в правилната директория свързана със съответния домейн / поддомейн. Посетете файловия мениджър и разгледайте директорията за вашия домейн / поддомейн.

Важно: Ако домейнът / поддомейнът е зареден в браузъра, но след това бъде пренасочен към грешка 404 или към нашия домейн / поддомейн на помощната програма – страницата, която се опитвате да видите, най-вероятно съдържа забранен стринг, която нашата система за филтриране предотвратява да бъдат показани като част от нашите мерки за сигурност в безплатните акаунти.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This