Риселър Уеб Хостинг

Риселър уеб хостинг е вид уеб хостинг, който позволява на потребителите да продават услугите, които те са закупили от хостинг доставчика на трети лица или директно да препродават услугите на хостинг компанията използвайки собствена търговска марка. Много от съществуващите хостинг компании са всъщност риселъри, въпреки че риселърите обикновено са малки компании. Риселър хостинг програмите стават все по-усъвършенствани и автоматизирани, което позволява на повече хора без широки познания и технически опит в уеб хостинга да продават хостинг услуги. Администрирането на сървъра, поръчките и техническата поддръжка се извършват от хостинг компанията. Риселър хостинг програмите предлагат лесни за използване инструменти, които позволяват управляването на риселърския акаунт. Риселър акаунтите могат да бъдат създадени и конфигурирани доста бързо.

Каква е Печалбата от Риселър Хостинга?

Започването на нов бизнес е трудно, но не забравяйте, че уеб хостинг пазара е огромен тъй като всеки уебсайт използва различни хостинг услуги. Печалбата от риселърския хостинг зависи от много фактори. Качеството на услугите се определя от хостинг компанията за да може риселъра да се концентрира изцяло на реклама, маркетинг, SEO и като цяло развитието на риселърския си уебсайт. Като риселър трябва внимателно да наблюдавате трафика на сайта Ви и да намерите най-добрия начин за да привличате и задържате клиентите си.

Услуги, които могат да предлагат риселърите

С някои хостинг компании услугите, които риселърите могат да предлагат също са много. Това включва всички видове хостинг – Споделен хостинг, dedicated хостинг, VPS и Cloud хостинг, домейни, SSL сертификати, изработка на уебсайтове и други.

Видове Риселър Хостинг

Има няколко вида риселър хостинг. При единия препродавате услугата, за която вече сте заплатили. А при другия вид можете директно да препродавате услугите, които предлага хостинг компанията и да получавате комисионни от продажбите без да плащате нищо.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This