Home » Помощ » Контролен панел » Трафик статистики

Трафик статистики

В тази статия ще ви обясним как да наблюдавате статистиката за трафика на уебсайта си.
 

Какво е уеб трафик?

Уеб трафикът (известен също като Bandwidth) е количеството данни, прехвърлени между вашия уебсайт и вашите посетители. Обемът на данните обикновено се измерва в килобайта (KB), мегабайта (MB) и гигабайта (GB).
 

Как да видя трафик статистиката за моя уебсайт?

За да видите трафик статистиката за вашия уебсайт следвайте стъпките:

  1. Влезте в контролния панел
  2. От менюто Хостинг инструменти изберете Трафик статистики
  3. Изберете домейна, за който искате да видите статистиката

По подразбиране страницата за трафик статистика ще показва статистиката за трафика за текущия ден. Ако искате да видите отчета за трафика на уебсайта си през последните 7 дни, кликнете върху бутона За Последните 7 дни.

Налични са и месечни статистически данни. За да видите статистиката на вашия хостинг акаунт за месец, моля, изберете раздела История на трафика – Последни 6 месеца.

Нашата система пази трафик статистика само за последните 6 месеца. Отчетите за статистики по стари от 6 месеца се изтрива автоматично от сървъра.
 

Какво е In трафик?

Входящият (In) трафик е количеството данни, прехвърлени от вашите посетители или други сървъри към нашите хостинг сървъри.
 

Какво е Out трафик?

Изходящ (out) трафик е количеството изходящи данни, прехвърлени от нашите хостинг сървъри към посетители или други сървъри.
 

Какво е локален трафик?

Локален трафик е количеството данни, прехвърлени между нашите сървъри. MySQL и FTP трафикът са обичайните заподозрени за увеличаване на местното потребление на трафик.
 

Какво става ако достигна месечния трафик?

Ако достигнете месечния трафик за вашия хостинг акаунт, уебсайтовете Ви вече няма да бъдат достъпни и ще започнат да показват предупредително съобщение. Ако преминете над разрешената квота, достъпът Ви до секцията Файлов мениджър и FTP сървъра също ще бъде ограничен.
 

Как да нулирам трафика си?

Ако достигнете месечния си трафик има няколко налични опции:

  • Можете да изчакате до началото на следващия месец, за да възстановите квотата си. Ограничението на трафика се нулира автоматично на първия ден от всеки месец.
  • Можете да ъпгрейднете хостинг акаунта си до план, който предлага повече трафик. Нашите премиум хостинг планове идват с неограничен трафик. Можете да прегледате нашите планове за уеб хостинг и техните функции на нашата страница за хостинг планове.

Беше ли ви полезна статията?

Средна оценка 0 / 5. Брой гласове: 0

Все още никой не е оценил тази статия. Бъдете пръв!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Последвайте ни

Най-нови публикации:

Какво е KVM

Какво трябва да знаете: KVM (Kernel-based Virtual Machine) е софтуер за виртуализация, който е с отворен код и е част от операционната система Linux. Благодарение на KVM, вие може да използвате един компютър, за да подкарате множество на брой виртуални машини. Всяка...

Къде мога да намеря информация за своя входящ и изходящ мейл сървър?

Какво трябва да знаете: Може да намерите информация за своя входящ и изходящ имейл сървър в секцията, наречена Имейл акаунти. От там, просто кликнете върху името на своя домейн, отворете раздела, озаглавен Информация, и разгледайте данните, намиращи се в таблицата,...

Как да създам свой имейл акаунт?

Какво трябва да знаете: Може да създадете свой имейл акаунт чрез секцията, озаглавена Имейл акаунти. Там ще намерите формуляр, с помощта на който можете да добавите нов имейл адрес към своя хостинг акаунт. Имейлите са една от най-ранните форми на електронна...

Как да пренасоча своя HTTP трафик към HTTPS?

Какво трябва да знаете: Ако сте създали своя уебсайт с програма като Adobe Dreamweaver или чрез ръчно писане на код, можете да поставите този специален .htaccess файл в основната директория на сайта си. Благодарение на този файл трафикът ви ще бъде пренасочен от HTTP...

Каква е разликата между трансфер и хостване на домейн?

Какво трябва да знаете: Ако хостнете своя домейн със ZETTAHOST.bg, ние ще се превърнем във вашия нов хостинг доставчик. Това ще ви позволи да захранвате уебсайта си чрез нашите сървъри. От друга страна, ако трансферирате домейна си към ZETTAHOST.bg, ние ще бъдем не...

Личен сайт безплатно!

Регистрирай се безплатно и си направи сайт още днес.

Безплатната хостинг услуга на ZETTAHOST.bg няма скрити такси и изисквания за ползване.

Безплатен хостинг

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This