Semi-Dedicated Хостинг

Semi-dedicated хостинга е перфектното решение между споделения хостинг и dedicated хостинга. Ако сайта Ви се е разраснал и има нужда от допълнителни ресурси, но нямате нужните познания и средства за dedicated хостинг или VPS, то semi-dedicated хостинга е идеалното решение за Вас. Semi-Dedicated хостинга е вид споделен хостинг, но за разлика от стандартния такъв той предлага много повече ресурси. Причината за това, е че на един semi-dedicated сървър се намират много по-малко потребители в сравнение със стандартния споделен план. Това предоставя на потребителите на semi-dedicated много повече ресурси за техните сайтове отколкото споделения хостинг.

Споделен хостинг, Semi-Dedicated хостинг или Dedicated хостинг?

Разликата между споделения хостинг и dedicated хостинга е голяма. Със споделения хостинг Вие споделяте ресурсите на един сървър с всички останали на него потребители. Ако сайта Ви вече не е съвместим със споделения хостинг ще трябва да обмислите закупуването на dedicated хостинг. Въпреки че dedicated хостинга предлага много повече ресурси, той е и доста по-скъп и често изисква повече технически познания. Ако все още не сте готови за dedicated хостинг, semi-dedicated хостинга е идеалното решение. Semi-dedicated хостинга, макар и вид споделен хостинг, предлага повече ресурси от стандартния хостинг план и по-малко ресурси от dedicated хостинга.

Предимства на semi-dedicated хостинга

Главното предимство на Semi-dedicated хостинга, е че е по-евтин от dedicated хостинг. Той предлага много повече ресурси от споделения хостинг и това го прави добър избор за сайтове с много трафик, които стигат лимитациите на споделения хостинг. Semi-dedicated хостинга също е лесен за управление тъй като сам по себе си той е споделен хостинг и не изисква специални познания, каквито би изисквал един VPS или dedicated сървър.

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This