Apache

Уеб сървърът Apache е софтуер с отворен код и е най-широко използваното сървърно приложение сред всички уеб сайтове. Много компании избират Apache уеб сървър, защото той прилага най-новите протоколи, лесно се настройва и се предлага с неограничителен лиценз. Apache постоянно се обновява, за да го направи най-стабилният уеб сървър с увеличаване на функционалността.
 

Предимства на Apache

Когато уеб сървърът Apache работи, можете да сте сигурни, че каквато и система за управление на съдържанието да използвате или персонализиран уебсайт, който искате да хоствате, той ще е напълно съвместим с уеб сървъра. Това означава, че хостингът на Apache може да обработва всякакъв вид уеб сайт! Това е така, защото софтуерът поддържа широк спектър от програмни езици като Python, Perl и PHP. Освен това, с излизането на всяка нова версия се добавят все повече и повече полезни модули. Софтуерът е с отворен код, стабилен и надежден и ако имате солидни умения за програмиране, можете да го персонализирате по начина, по който ви харесва.
 

Apache Хостинг

Ние предлагаме безплатен хостинг на Apache и той напълно поддържа Python, PHP и над 3200 Perl модула! Това е идеалното решение за хора, които трябва да инсталират първия си уебсайт безплатно! Това е напълно безплатно и най-хубавото е, че никога няма да поставяме реклами или банери на вашия сайт и този безплатен уеб хостинг акаунт ще продължи вечно! Без изпитания, без скрити такси! От друга страна, ако имате опит с уеб хостинг и искате да преминете на следващото ниво с по-малко ограничения във вашия хостинг план, трябва да проверите нашите платени лични и бизнес хостинг планове. Те със сигурност имат множество функции, които да ви предложат и можете да извлечете най-доброто от опита си с интернет бизнеса!

Готов ли си да създадеш своя сайт?

Pin It on Pinterest

Share This